Duik #474: Todi
Tweede duik vandaag in Todi en fotograferen daar vind ik echt razend moeilijk. Combi van daglicht, kunstlicht en flitslicht maakt het niet makkelijk.
Na afloop in de brasserie lekker zitten eten. Een aardappel-spek schotel (putpatat) uit de oven. Als dessert Crema Catalana zonder dat we daar gelijk een politiek statement mee willen maken. Espresso om af te toppen en daarna voldaan naar huis.
Duik #474
Todi (België)
Datum : 18 oktober 2017
Diepte : 9,7 meter
Duur : 64 minuten
Notitie : Lekker visjes kijken, bubbelmaker ging aan.
Na een half uur gingen er op een aantal plaatsen een bubbelgordijn aan. Erg leuk om je buoyancy te oefenen want het valt niet mee om in z'n bubbelgordijn stil te blijven hangen.
Na afloop in de brasserie lekker zitten eten. Een aardappel-spek schotel (putpatat) uit de oven. Als dessert Crema Catalana zonder dat we daar gelijk een politiek statement mee willen maken. Espresso om af te toppen en daarna voldaan naar huis.
Duik #474
Todi (België)
Datum : 18 oktober 2017
Diepte : 9,7 meter
Duur : 64 minuten
Notitie : Lekker visjes kijken, bubbelmaker ging aan.
Reacties
Een reactie posten